Piet Huysentruyt zal het niet snel vergeten: “VTM heeft mij fameus pijn gedaan”
PMN
Piet Huysentruyt zal het niet snel vergeten: “VTM heeft mij fameus pijn gedaan”

Piet Huysentruyt maakte het weer goed met Sofie Dumont. De twee hebben hun vete na 8 jaar bijgelegd.

Piet Huysentruyt werd door VTM aan de kant geschoven en vervangen door Sofie Dumont. “Messi vervang je toch ook niet door FC Poelkapelle?", zei Piet destijds toen zijn ontslag aan bod kwam op Radio 2. 

Het begin van een jarenlange ruzie die nu weer goed gemaakt is. "Of ik tv-maken al die tijd heb gemist? Ja en neen", reageert Piet Huysentruyt in Het Laatste Nieuws. "Ik ben bij wijze van spreken met pensioen en mis het hectische gedoe niet meer. Wat niet wegneemt dat de manier waarop ik destijds aan de kant ben geschoven lang op mij heeft gewogen. Het heeft fameus pijn gedaan.” 

Spijt
“En dan heb ik het zelf allemaal nog wat erger gemaakt met uitspraken die ik beter niet had gedaan. Neen, ik ga die ene quote nooit meer herhalen. (lacht) Het verstand komt met de jaren, hé. Ach, iedereen doet in zijn leven weleens iets waar hij achteraf spijt van heeft. Al bij al was het zelfs een beetje grappig, maar het is dan volledig uit zijn context gesleurd. En Pietje zat alweer in de miserie."

"In het leven moet je opnieuw kunnen beginnen. Echt waar, de knuffel die we gegeven hebben was de perfecte start voor wat we nu kunnen doen. Ik ben een emotiemens, Sofie is dat ook. Met gepassioneerde, emotionele mensen gebeuren er al eens botsingen waarvan je later spijt hebt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.