Stan Van Samang trekt zijn conclusies: “Het is walgelijk vermoeiend”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Na 2,5 jaar heeft Stan Van Samang weer een nieuwe single uit. Die kreeg de naam ‘River of Life’. Intussen is hij ook opnieuw papa geworden.

Het was alweer van 2017 geleden dat Stan Van Samang iets van zich liet horen op muzikaal vlak. Dat was met de single ‘Hemel voor ons twee’. 
“Maar ik heb intussen niet stilgezeten’, zegt hij. ‘Ik heb veel live gespeeld, een drukke theatertour achter de rug en tussenin heb ik nog geacteerd (onder meer in de Eén-serie ‘Zie Mij Graag’, nvdr). En ik heb ook enkele grote stappen gezet in de rivier des levens”, reageert Stan in Dag Allemaal.

Zo is hij weer vader geworden. Hij kreeg een dochtertje dat luistert naar de naam Stella. Stan zijn zoontje Lenny had last van reflux. Dat is bij Stella gelukkig niet het geval.

Ik ben een gelukkig man. Ik had graag wat meer geslapen ’s nachts, maar da’s de prijs die we betalen”, zegt de zanger. “Stella huilt minder en dat maakt het werkbaarder, maar toch blijft het ploeteren. Papa zijn is ingrijpend en walgelijk vermoeiend. Maar ik klaag nóóit, want het is ook het schoonste wat er bestaat.”