Ook Sean Dhondt in quarantaine geplaatst: “Uit veiligheid voor mijn eigen gezondheid”
PMN
Ook Sean Dhondt in quarantaine geplaatst: “Uit veiligheid voor mijn eigen gezondheid”
Foto: Instagram

Gisteren kwam er het nieuws dat het gezin van minister Hilde Crevits getroffen is door het coronavirus. Zij werkt thuis verder.

Zondag al werd radiopresentator Sam De Bruyn in quarantaine geplaatst want hij kwam in contact met iemand die het coronavirus had. Aan dat lijstje mag je nu ook de lijst van Sean Dhondt toevoegen.

“Hier ook in quarantaine sinds vandaag, omwille van mogelijk contact met een aantal collega’s die drager van het Coronavirus zouden kunnen zijn. Het is een vage schemerzone, voelt vreemd aan ook om zo kerngezond (want zo voel ik me ook!😊) “buiten strijd” gezet te worden, want ik heb allesbehalve een “zittend gat”.😅”, vertelt Sean op de sociale media. 

“MAAR gelukkig ook genoeg werk te doen van thuis uit én vooral in alle veiligheid voor je eigen gezondheid en die van anderen!💪❤️ Laten we samen even verstandig zijn en ons afzonderen uit liefde voor elkaar. Op die manier hebben we de hele situatie vlotter onder controle en kunnen we des te sneller door met het gewone leven!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hier ook in quarantaine sinds vandaag, omwille van mogelijk contact met een aantal collega’s die drager van het Coronavirus zouden kunnen zijn. Het is een vage schemerzone, voelt vreemd aan ook om zo kerngezond (want zo voel ik me ook!😊) “buiten strijd” gezet te worden, want ik heb allesbehalve een “zittend gat”.😅 MAAR gelukkig ook genoeg werk te doen van thuis uit én vooral in alle veiligheid voor je eigen gezondheid en die van anderen!💪❤️ Laten we samen even verstandig zijn en ons afzonderen uit liefde voor elkaar. Op die manier hebben we de hele situatie vlotter onder controle en kunnen we des te sneller door met het gewone leven!✌️#stayhealthy — @samsung_be #withgalaxy #GalaxyS10

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.