Na ruzie van 8 jaar hebben Piet Huysentruyt en Sofie Dumont fantastisch nieuws
PMN
Na ruzie van 8 jaar hebben Piet Huysentruyt en Sofie Dumont fantastisch nieuws
Foto: Photonews

Er is een einde gekomen aan een jarenlange ruzie. Piet Huysentruyt en Sofie Dumont zijn niet langer boos op elkaar. Toch nog wat goed nieuws in deze moeilijke tijden.

Bijna acht jaar wilden sterrenchef Piet Huysentruyt (57) en Sofie Dumont (46) elkaar niet tegen het lijf lopen. Het Sofie die Piet verving bij VTM en dat heeft diepe wonden geslagen.

"Messi vervang je toch ook niet door FC Poelkapelle?", zei Piet na zijn ontslag bij VTM aan Radio 2. Het kwam hard aan bij Sofie. Sindsdien weigerden de twee nog met elkaar te praten. 

Voor het programma ‘Mijn Keuken, Mijn restaurant’ heeft VTM hen terug samengebracht. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. “Het was een speciaal moment toen Piet de schminkruimte binnenstapte, me even door het haar wreef en een dikke knuffel gaf", lacht Sofie. "Hij was een beetje van zijn melk. Dat zag ik. Logisch, hé. Maar fijn dat hij die stap wilde zetten."

"Het voelde allemaal heel hartelijk en gewoon aan", voegt Piet eraan toe. "Echt waar, er is een last van mijn schouders gevallen. Het zat vanaf de eerste seconde goed tussen ons. En inmiddels amuseren we ons hier rot. Er wordt heel wat afgelachen. We zijn allebei ooit gevraagd door VTM, voor bewezen diensten bedankt door VTM en nu weer samengebracht door VTM. Schoon toch dat het zo kan lopen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.