Klaasje van K3 deelt iets heel persoonlijks met ons over coronavirus: "Dit zijn jullie niet van mij gewoon"
PMN
Klaasje van K3 deelt iets heel persoonlijks met ons over coronavirus: "Dit zijn jullie niet van mij gewoon"
Foto: Photonews

Het coronavirus doet Klaasje Meijer iets heel persoonlijks delen. Ze stond dat vandaag op haar Instagram. Het gebeurt zelden of nooit dat het K3'tje zoiets doet.

De vader van Klaasje is een theoloog. Klaasje deelde een video van haar vader die spreekt over het coronavirus.

"Dit zijn jullie niet echt van me gewend, dus sorry dat dit wat minder “fun” is dan normaal. Op mijn instagram-TV is het volledige filmpje te bekijken voor wie even een kwartier een online meditatief moment zou willen hebben", schrijft Klaasje. 

"Mijn vader is theoloog en ik vind het fijn dat er ook vanuit religie een uitleg wordt gegeven, waarbij het niet draait om God die kan ingrijpen, maar waarbij het draait om de eigen verantwoordelijkheid van de mens. Neem je verantwoordelijkheid dus en blijf thuis."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iedereen wordt momenteel online platgebombardeerd met berichten, dus de mijne kan er ook nog wel bij 😂😂🙏🏻 • Ik vond het mooi om éénmalig iets heel persoonlijks met jullie te delen. Zijn jullie niet echt van me gewend, dus sorry dat dit wat minder “fun” is dan normaal. Op mijn instagram-TV is het volledige filmpje te bekijken voor wie even een kwartier een online meditatief moment zou willen hebben. Mijn vader is theoloog en ik vind het fijn dat er ook vanuit religie een uitleg wordt gegeven, waarbij het niet draait om God die kan ingrijpen, maar waarbij het draait om de eigen verantwoordelijkheid van de mens. Neem je verantwoordelijkheid dus en blijf thuis 🖤 Ps. Kijken jullie straks om 19:00u ook naar de toespraak van onze premier Rutte? 💪🏻💪🏻💗 @feminists @juan_delcan

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.