Opmerkelijk nieuws vanuit Nederland: “Marco Borsato is gered door het coronavirus”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week kwamen er details aan het licht over de huwelijksbreuk tussen Marco Borsato en Leontine. Niet de affaire met pianiste Iris Hond, maar een verhouding met een vriendin des huizes kost Marco uiteindelijk zijn huwelijk. Toch is Nederland opvallend mild voor de overspelige Marco, en dat heeft hij allemaal te danken aan het coronavirus. Dat schrijft Dag Allemaal.

Begin dit jaar maakten Marco Borsato en Leontine bekend dat hun huwelijk voorbij was. Eerder kwam al een affaire van de zanger met pianiste Iris Hond aan het licht, maar nu blijkt de zanger ook een verhouding gehad te hebben met de vrouw van een bevriend koppel. Dat zou voor Leontine de druppel geweest zijn die de emmer deed overlopen. Het was de partner van de vrouw die in het weekblad Privé een boekje had opengedaan over de affaire.

Zware beschuldigingen van de man, maar toch lijken de Nederlandse fans Marco ook deze misstap niet te zullen aanrekenen, zegt De Telegraaf-journalist Harrie Nijen Twilhaar. “Hier is men veel meer bezig met het coronavirus dan met het overspel van Marco Borsato. Eerder werd het nieuws van zijn scheiding naar de achtergrond verwezen door de beslissing van Matthijs van Nieuwkerk om te stoppen met ‘De Wereld Draait Door’, en nu wordt Marco ‘gered’ door het coronavirus.”

Marco en Leontine hebben nog niet gereageerd op de nieuwe onthullingen, en ook de minnares zwijgt in alle talen. Sinds de huwelijksbreuk, verblijft de zanger bij z’n moeder in Alkmaar. Daar herstelt hij van een burn-out. Volgens bronnen zou ’t niet goed gaan met Marco. Hij zou veel spijt hebben van zijn misstappen. Leontine verwerkt haar scheiding op vakantie in Thailand.