Moeder van Sophie uit ‘Down The Road’ heeft het er moeilijk mee: “Dit had ik toen liever niet gezien”
Moeder van Sophie uit ‘Down The Road’ heeft het er moeilijk mee: “Dit had ik toen liever niet gezien”
Foto: Photonews

In Dag Allemaal zijn deze week Nancy en Erik aan het woord, de ouders van Sophie uit Down The Road. Ze hebben het onder andere over haar gevoelens voor Jaimie.

Net zoals alle andere kijkers van Down The Road’ hebben de ouders van Sophie kunnen vaststellen hoe tijdens de reis een romance openbloeide tussen hun dochter en reisgenoot Jaimie. “Eigenlijk hebben we hen pas ná de reis, in augustus, echt verliefd zien worden”, vertelt Nancy, de mama van Sophie, in Dag Allemaal. “Het deed raar om mijn dochter vóór mijn neus te zien kussen met een jongen. Dat had ik eigenlijk liever niet gezien. Maar Sophie heeft natuurlijk evenveel recht op gevoelens als onze twee andere kinderen.”

De relatie tussen Sophie en Jaimie is nochtans helemaal niet evident, omwille van de afstand. “Jaimie woont in Middelkerke en wij zijn van Booischot bij Heistop-den-Berg”, vertelt Sophies papa. “En die twee kunnen moeilijk de trein pakken om elkaar op te zoeken, hé? Straks gaat Jaimie begeleid zelfstandig wonen. Nu spreken ze al van samenwonen. Maar daarvoor vinden wij Sophie nog te jong.”

Ook komen Sophies ouders nog eens terug op een ander fragment uit Down The Road dat ze liever niet hadden gezien. “Toen Sophie in Marrakech door de andere meisjes werd uitgesloten bij de kamerverdeling, had ik het wel even kwaad”, zegt Nancy. Sophies vader ziet het positief. “Och, dat is een leerproces”, zegt hij. “De volgende keer moet ze zelf maar wat rapper zijn. De reisbegeleiding heeft dat goed opgelost.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.