Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nu al niet mis te verstane boodschap voor Sonny : “Sorry, ik kan het echt niet”
Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nu al niet mis te verstane boodschap voor Sonny : “Sorry, ik kan het echt niet”
Foto: VTM

De kijkers van Blind Getrouwd hebben de afgelopen weken gezien hoe de sfeer tussen Laura en Sonny plots helemaal is omgeslagen. Het gaat er nogal kil aan toe tussen de twee. De spanningen hebben zelfs al voor de eerste tranen gezorgd bij Laura. In Dag Allemaal neemt Laura de schuld op zich.

“Toen ik hoorde dat ik zou trouwen, dacht ik dat dit me goed ging lukken”, vertelt Laura in Dag Allemaal. “Waarom niet? Ik ben sociaal, een babbelkous. En dan werd ik nog eens gekoppeld aan een superknappe, toffe vent. Wat kon er verkeerd gaan?”

Nogal wat, zo blijkt. “En ik weet tot vandaag nog altijd niet goed hoe dat zo gekomen is. Er is me plots een gevoel overvallen. Waarom? Ik heb er het raden naar. Omdat ik uit m’n vertrouwde omgeving was? Weg van vrienden en familie? Ik heb die huwelijksreis onderschat, zeg maar.”

Dat had haar stiefmama bij het begin van haar avontuur ook al een beetje voorspeld in Dag Allemaal: “Ofwel gaat Laura zich daar op haar gemak voelen, ofwel gaat ze zich terugtrekken. Omdat ze ons mist.” “Voilà. Vergeet niet dat wij na het trouwfeest onmiddellijk van iedereen werden afgescheiden. De tien dagen die daarop volgden, waren we op elkaar aangewezen. Al ben je samen met de knapste en liefste man ter wereld, dan nog is het niet simpel om je bloot te stellen", aldus Laura. "Ik worstel echt met mezelf, dat zie je. Hoe vaak heb ik niet gedacht: ‘Ik wíl dit echt, ik wíl de Laura zijn van thuis.’ Maar ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn, sorry."

Meer nieuws

Meer nieuws

.