Eline De Munck neemt moeilijk besluit door coronacrisis: “Dat gevaar is te groot”
Eline De Munck neemt moeilijk besluit door coronacrisis: “Dat gevaar is te groot”
Foto: Photonews

Ook Eline De Munck heeft omwille van de crisis door het coronavirus een moeilijke beslissing moeten nemen. Ze heeft maandag uit voorzorg de Antwerpse winkel van haar brillenmerk Odette Lunettes gesloten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Ook al is sluiting op een weekdag niet verplicht, toch heeft Eline De Munck beslist om haar winkel volledig gesloten te houden. “Als jonge Belgische onderneming zien wij het als onze absolute prioriteit om de gezondheid van zowel ons personeel als onze klanten voorop te stellen”, klinkt het in een persbericht. “We hebben dan ook beslist om onze winkel op de Meir per direct te sluiten.”

Door het directe contact met klanten bij het uitvoeren van oogmetingen, is het besmettingsgevaar te groot. “Wij willen het risico dan ook niet nemen om mensen mogelijk in gevaar te brengen. Los van de financiële impact die deze beslissing met zich meebrengt zien wij het als onze verantwoordelijkheid en sociale plicht om deze maatregelen te treffen om te voorkomen dat de schade nog groter wordt”, aldus oprichtster en zaakvoerder Eline De Munck.

Meer nieuws

Meer nieuws

.