Man van Gwendolyn Rutten organiseerde 'coronafeestje': "Was gezellig"
PMN
Man van Gwendolyn Rutten organiseerde 'coronafeestje': "Was gezellig"
Foto: Photonews

De echtgenoot van politica Gwendolyn Rutten heeft vrijdag in zijn koffiebar in Aarschot een 'coronafeestje' gegeven. Hij zag er geen graten in, maar intussen kwam de voorzitster van Open Vld wel met excuses op de proppen.

Het evenement vond plaats in koffiebar Pauze, in Aarschot. Uitbater Jimmy Geurts, getrouwd met uittredend Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten, was de organisator.

"Ik heb een kleine bar met 20 zitplaatsen, maar er was zeker 30 man. Het was gezellig", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Lockdownfeestje
Politici en virologen hebben de zogenaamde lockdown-party's nochtans veroordeeld. "Ik was gewoon blij dat we nog een dag langer mochten openblijven. Volgens mij waren er ook geen kwetsbare mensen onder de gasten", verklaart hij in de krant.

Gwendolyn Rutten verontschuldige zich intussen wel voor het incident.  "Het is misschien ongebruikelijk maar wel nodig om te zeggen dat er soms ook dingen fout gaan. Dat politici - net zoals iedereen - ook fouten maken, ook al waren de bedoelingen goed. Ik ben daar zeker geen uitzondering op. En mijn echtgenoot ook niet", verwijst Rutten naar de lockdown party die haar echtgenoot organiseerde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.