Kürt Rogiers: “Denk dat Familie en Thuis dan stoppen, seizoensfinales pas veel later”
PMN
Kürt Rogiers: “Denk dat Familie en Thuis dan stoppen, seizoensfinales pas veel later”
Foto: Medialaan

De opnames van Familie en Thuis zijn stopgezet. Tot midden april zijn er nog uitzendingen op televisie. Daarna wordt het onduidelijk wat er nog te gebeuren staat.

“Ik zou normaal gezien zondag in première gegaan met het theaterstuk ‘Assisen’. Wij zouden daar een hele maand meespelen, alles was uitverkocht. James Cooke, die de producer was, besloot om alles te annuleren”, vertelt Kürt bij radiozender MNM.

“En dan hebben de makers van Thuis en Familie besloten om de opnames voorlopig op te schorten. Dat is telkens een ploeg van 20 à 25 man in een kleine studio. Dat is eigenlijk onververantwoord.”

“Zowel voor Familie als Thuis gaan we tegen juni echt dichtbij de seizoensfinale zitten. Familie kan nog doorlopen tot midden april en dat zal bij Thuis ook zo zijn. Dan zitten we met problemen.”

“Het hangt er vanaf wanneer we terug mogen starten. Naar mijn persoonlijk gevoel stopt Thuis en Familie midden april. En dan kunnen de acteurs begin mei ergens hopelijk opnieuw starten met opnemen.”

“Alles zal daardoor opschuiven. Volgens mij gaat de seizoensfinale van Thuis en Familie er pas komen midden november. We gaan in een volledige lockdown komen. Ik vind het zeer bijzonder wat op ons afkomt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.