Radiopresentator Sam De Bruyn in quarantaine geplaatst door coronavirus: “Was schrikken"
PMN
Radiopresentator Sam De Bruyn in quarantaine geplaatst door coronavirus: “Was schrikken"
Foto: Instagram

Steeds meer mensen raken besmet met het coronavirus. En nu duikt het coronavirus ook op bij onze bekende Vlamingen.

Sam De Bruyn presenteert de ochtendshow bij Qmusic. Hij is voorlopig in quarantaine geplaatst. “Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb”, legt Sam uit op zijn Instagram.

“Dat woord "quarantaine" was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt 🤧. Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden.”

Ondanks dat hij in quarantaine zit, kon Sam maandagochtend toch nog de ochtendshow presenteren. “Maar lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik wél gewoon mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren, live vanuit mijn living 🙌🏼 met Shiva naast me 🐕”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb. Dat woord "quarantaine" was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt 🤧 Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden. Maar lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik wél gewoon mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren, live vanuit mijn living 🙌🏼 met Shiva naast me 🐕

Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.