Gers Pardoel heeft vreselijk nieuws te horen gekregen dat hem diep raakt
PMN
Gers Pardoel heeft vreselijk nieuws te horen gekregen dat hem diep raakt
Foto: Medialaan

Gers Pardoel heeft vreselijk nieuws te horen gekregen. Alles heeft te maken met zijn vrouw Selina. De zanger zal tijd nodig hebben om dit nieuws te verwerken.

Gers Pardoel (38) en zijn vrouw Selina gaan scheiden. Ze waren sinds 2007 samen. Gers en Selina leken het perfecte koppel te zijn. Die ballon wordt vandaag doorprikt.

"Luister. Gers zit voor altijd diep in mijn hart, maar niet langer op liefdesgebied. We koesteren nog steeds groots respect tegenover mekaar en zakelijk blijven we partners. Dat is ook logisch. We hebben samen een label en een zaak opgericht en vertrouwen elkaar blindelings”, reageert Sélina in Het Laatste Nieuws. 

Nieuwe vriend
“Ik blijf de producer van zijn shows in de Lotto Arena en de motor achter zijn carrière. Hij weet dat ik op dat gebied altijd voor hem zal vechten en we willen dat de zaak blijft groeien, maar persoonlijk hebben we beslist elkaar los te laten en ruimte te geven. Ook om andere mensen te ontmoeten."

Sélina heeft intussen ook al iemand anders leren kennen. "We kenden elkaar al langer, maar onlangs heeft hij me uitgevraagd. Gers heeft weet van die nieuwe situatie en is eigenlijk heel blij voor mij. 'Jij bent mijn droomvrouw', zei hij me. 'Ik had er altijd van gedroomd oud en grijs met je te worden. Maar ik wil vooral dat jij gelukkig bent.' Dat was voor mij een groot gebaar van liefde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.