Toch nog zorgen om Nick en Christophe: "Ik heb mijn twijfels over hen"
PMN
Toch nog zorgen om Nick en Christophe: "Ik heb mijn twijfels over hen"
Foto: VTM

Zondagavond zagen we de laatste momenten van de koppels op hun huwelijksreis in 'Blind Getrouwd'. Daar zaten wel een paar ongemakkelijke momenten bij.

Laura had wat tijd voor zichzelf nodig. Tijdens een autorit van twee uur zei ze niet veel en Sonny vond het jammer dat ze geen 'goeiemorgen' zei. "Maar een huwelijksreis is niet het moment om tijd voor jezelf te nemen", merkt een kijker op. 

Nick en Christophe blijven op hun beurt veel kijkers heel plezante momenten bezorgen, al waren er blijkbaar wel die nog wat twijfels hadden. "Nick en Christophe!! Ik heb (vooralsnog) mijn twijfels bij hen als koppel, maar hoe die twee een lach op uw gezicht kunnen toveren is echt heerlijk om naar te kijken!"

Het was geen makkelijke uitzending voor Laura en Tatiana. Beiden hadden ze het bij momenten moeilijk. "Stel je daar dat je moet zo iemand getrouwd bent", merkt nog iemand op.

En tot slot zijn er ook de gezinsmomenten bij de kijkers thuis. Ook dat zorgt soms voor hilarische taferelen. Dat bewijst de tweet hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.