Wendy Van Wanten kan het allemaal beter plaatsen wat Frans gedaan heeft: “In het geval er met mij iets zou gebeuren”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Voor de show van haar zestigste verjaardag zagen Wendy’s vriend Frans nog eens op het podium verschijnen. Zoveel zien we hem niet meer in het openbaar.

Recent hadden Wendy Van Wanten en Frans opnieuw een dipje. Dat lijkt nu wel voorbij te zijn. “Maar zelfs toen hebben we elkaar nooit losgelaten”, merkt de zangeres op in TV-Familie. “We hebben veel gepraat, naar oplossingen gezocht om ons erdoorheen te slaan. Toen we weer samenwoonden, was het vanaf dag één weer grote liefde.”

Frans besloot om terug in de bouw te gaan werken. “Door zijn nieuwe job zijn we niet meer elke dag voortdurend samen, maar we blijven verslaafd aan elkaar”, gaat Wendy verder.

“In het begin had ik het daar moeilijk mee, omdat ik me afvroeg of er niet meer aan de hand was. Maar intussen is gebleken dat het wel een goede keuze is. Het doet hem zichtbaar deugd en wij hebben in onze relatie een nieuwe balans gevonden. Ik begrijp nu ook beter dat hij zich gewoon veilig wilde stellen, voor het geval er met mij iets zou gebeuren.’"