VIDEO: Journaliste van VTM-Nieuws lastiggevallen door man die dit bij haar doet in tijden van Corona
PMN
VIDEO: Journaliste van VTM-Nieuws lastiggevallen door man die dit bij haar doet in tijden van Corona
Foto: Twitter

Een reporter van VTM-Nieuws is goed geschrokken. Ze werd door een man lastiggevallen terwijl ze live-verslag uitbracht.

VTM NIEUWS-reporter Evelyne Boone is lastiggevallen geweest tijdens een live-interventie. Een man kuste haar volop op de wang. In deze tijden van Corona is het ten strengste verboden om elkaar te kussen.

Het incident deed zich voor in Antwerpen. De reacties op Twitter zijn éénduidig. Iedereen vindt het schandalig wat de man gedaan heeft. "Degoutant", luidt het nog bij anderen. 

Bij VTM reageerde men fors op het incident. "In deze tijden is het cruciaal dat journalisten hun werk kunnen doen en verslag kunnen uitbrengen in veilige omstandigheden. VTM NIEUWS roept ook iedereen op om steeds een veilige afstand te bewaren van journalisten", zegt Nicholas Lataire, hoofdredacteur ad interim van VTM NIEUWS aan Het Laatste Nieuws.

“We nemen zelf heel strenge maatregelen om onze journalisten op een veilige manier hun werk te laten doen. Verslaggeving rond corona is nu namelijk cruciaal. We roepen alle mensen op om journalisten hun werk te laten doen en een veilige afstand te houden. Het spreekt voor zich dat we een klacht neerleggen tegen de man in kwestie, niet alleen omwille van coronarisico maar ook omwille van grensoverschrijdend gedrag."

Meer nieuws

Meer nieuws

.