VTM komt uit de lucht gevallen: “Wisten niet dat dit zo was bij Laura Tesoro”
PMN
VTM komt uit de lucht gevallen: “Wisten niet dat dit zo was bij Laura Tesoro”
Foto: Medialaan

VTM komt uit de lucht gevallen. Er is hen wat aan het oor gekomen over Laura Tesoro. Die is momenteel jurylid in 'The Voice Kids'.

Laura Tesoro is één van de coaches in ‘The Voice Kids’. Maar de zangeres krijgt heel wat kritiek te slikken. Dat is overigens niet de eerste keer.

Er kwamen reacties in de trend van “Dat kind zingt beter dan Laura Tesoro zelf.” Commentaren die Laura zelf ook raken. Even twijfelde ze, maar uiteindelijk kan de zangeres wel alles in zijn context plaatsen.

Verrast
Bij VTM zijn ze wel verrast over de negatieve commentaren op Laura Tesoro. Ze steunen haar ten volle en vinden dat ze niet moet wakker liggen van die commentaren.

“De coaches in ‘ The Voice Kids’ kunnen helaas niet alle kandidaten meenemen naar de volgende ronde", zegt VTM- woordvoerder Sylvia De Doncker in TV-Familie.

“Er moeten dus moeilijke knopen doorgehakt worden. En ja, dan heb je altijd voor- en tegenstanders. Wij hebben overigens zelf geen weet van negatieve reacties aan Laura’s adres. De meeste commentaren zijn héél positief en dat is fijn om te zien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.