Jeroen Van Dyck heeft nog altijd veel spijt van deze hartverscheurende beslissing: “Ik kon het niet meer aan”
Jeroen Van Dyck heeft nog altijd veel spijt van deze hartverscheurende beslissing: “Ik kon het niet meer aan”
Foto: Photonews

Jeroen Van Dyck is niet alleen acteur, maar ook restauranthouder. In Primo vertelt hij over de aartsmoeilijke beslissing die hij twee jaar geleden nam om de boeken neer te leggen van zijn Thaise restaurant Nimman in Antwerpen.

“Dat faillissement was eigenlijk een slechte beslissing. Ik had dat beter moeten oplossen. Daar heb ik echt spijt van, ja. Dat was niet nodig, maar op dat moment kon ik’t niet meer aan”, vertelt Jeroen Van Dyck in Primo.

“Die knip – de wegenwerken op de Leien in Antwerpen – hadden de omzet van het restaurant gehalveerd. Mijn personeel moest betaald worden en ik had gevoel dat ik de zaak niet meer kon runnen. Maar iemand ontslaan kost ook geld! Het bezorgde me heel veel stress. Ik lag er ’s nachts van wakker. Nu denk ik echt dat doordoen gewoon de beste oplossing geweest zou zijn.”

“Op een gegeven moment had ik echt het gevoel dat ik alleen op de wereld stond. En het gevoel dat ik gefaald had, dat deed echt heel veel pijn. Uiteindelijk is het goedgekomen. Iedereen is netjes betaald geweest, maar ik had wel geen restaurant meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.