Harry en Meghan schrikken zich rot wanneer ze dit verschrikkelijk nieuws te horen krijgen
Harry en Meghan schrikken zich rot wanneer ze dit verschrikkelijk nieuws te horen krijgen
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle hebben nieuws te horen gekregen waar ze erg van geschrokken zijn. Hun goede vriendin Sophie Trudeau, de vrouw van de Canadese president Justin Trudeau, is besmet met het coronavirus.

Prins Harry en Meghan maken zich zorgen om hun vriendin Sophie Trudeau, die besmet blijkt te zijn met het coronavirus. Sophie liet zich testen voor het virus toen ze donderdagavond terugkeerde uit Londen, waar ze was gaan spreken op een officieel evenement. Sophie zit momenteel in isolatie en ook haar echtgenoot Justin Trudeau zondert zich twee weken af.

“Meghan en Harry zijn echt geschrokken van het nieuws”, zegt een insider. “Ze zijn heel close met de Troudeau’s. Ze behoren tot hun beste vrienden en ze zien elkaar vaak. Het zijn echt beangstigende tijden en de hertog en hertogin zijn meer bezig met het lot van de wereld dat met hun eigen volgende stap, na de Megxit. Daar komt natuurlijk nog eens bij dat ze een baby hebben, die ze willen afschermen van het virus.”

Ook Meghan en Harry waren afgelopen week nog in het Verenigd Koninkrijk, waar ze hun laatste officiële taken als royals hebben uitgevoerd. Het is niet bekend of het koppel met Sophie in contact is geweest in Londen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.