Serieuze domper voor Stan Van Samang en zijn vriendin: “We worden er wéér niet van gespaard”
Serieuze domper voor Stan Van Samang en zijn vriendin: “We worden er wéér niet van gespaard”
Foto: Photonews

In januari verwelkomden Stan Van Samang en zijn vriendin Barbara hun tweede kindje. Het werd een dochtertje dat de naam Stella kreeg. Ze hebben ook een zoontje, Lenny (2,5). In Het Laatste Nieuws vertelt Stan Van Samang over zijn dochtertje.

“Stella is echt superlief. Ze is nu twee maanden en een paar dagen oud. Ze verandert elke dag. Ze is goedlachs. En als ze lacht, smelt ik. Dat is zo'n schoon kind, verdikke toch”, zegt Stan Van Samang glunderend in Het Laatste Nieuws. “Stella is wel een beetje makkelijker dan Lenny. Rustiger ook. Maar helaas worden we wéér niet gespaard van die reflux, waar Lenny zoveel last van had.”

“Stella huilt minder en dat maakt het werkbaarder. Hout vasthouden, natuurlijk, maar er zit een stramien in haar nachten. We zien niet meer elk halfuur op de wekker. Mochten we er nog eentje zoals Lenny gehad hebben: het zou een pak moeilijker geweest zijn.” Nu hebben ze die reflux wel sneller ontdekt. “Je herkent bepaalde dingen. Maar we zijn er nog niet, hoor. Het is nog even ploeteren. Papa zijn is ingrijpend en walgelijk vermoeiend. Maar ik klaag nóóit, want het is het schoonste wat er bestaat", aldus de zanger.

Twee kinderen grootbrengen en muziek maken, het is geen gemakkelijke combinatie, geeft Stan toe. "Het is niet evident en het is soms zoeken. Als je 's nachts niet slaapt - of in stukken van twintig minuten, zoals met Lenny in het begin - is het vaak moeilijk om creatief voor de dag te komen. En dan zijn er dingen die moeten wachten of vertraging oplopen. Bovenaan staat mijn gezin, dat is mijn alles. Dat gaat voor. Maar nu heb ik tijd gevonden voor nieuwe muziek. Ik trek dan richting mijn muziekruimte in mijn tuin - een studio is veel gezegd - en trek de deur even achter mij dicht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.