Volgende week in ‘Familie’: Patrick krijgt het zwaar te verduren en neemt een drastische beslissing, Hanne slaat in paniek
Volgende week in ‘Familie’: Patrick krijgt het zwaar te verduren en neemt een drastische beslissing, Hanne slaat in paniek
Foto: VTM

Patrick neemt een drastische beslissing. Hanne is het burenlawaai echt beu.

Maandag 16 maart

Cédric heeft het moeilijk. Stefanie en Patrick houden een dubbel gevoel over aan de situatie met Benny. Jenny vindt dat Patrick moet ingrijpen. Tony triomfeert in het woonzorgcentrum. Lars krijgt een interessant aanbod.

Dinsdag 17 maart

Véronique moedigt Lars aan, maar krijgt daar al snel spijt van. Patrick krijgt het zwaar te verduren en neemt een drastische beslissing. Iris legt de vinger op de wonde in de ruzie tussen Zjef en Rudi. Alex laat zich overhalen om terug aan de slag te gaan.

Woensdag 18 maart

Tussen Jan en Patrick borrelen de eerste conflicten op. Liesbeth nodigt Benny uit op haar vernissage in Amsterdam. Jonas praat met Jenny en Patrick. Véronique worstelt met het voorstel van Lars.

Donderdag 19 maart

Brigitte doorziet de slinkse plannen van Véronique en heeft er haar eigen mening over. Hanne heeft stilaan haar grens bereikt met het lawaai van de buurman. Jan, Jonas en Brigitte broeden op een idee.

Vrijdag 20 maart

Lars doet Véronique een ultiem tegenvoorstel. De manier waarop de nieuwe naam van Fashion is gekozen, veroorzaakt irritatie onder het personeel. Cédric heeft opnieuw een afspraak met Alex. Hanne slaat in paniek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.