Volgende week in ‘Thuis’: Stan doet een verrassende aankondiging, Frank maakt zich zorgen over Simonne, en Kobe biecht iets op aan Paulien

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Judith maakt zich zorgen over Stan en ze verwittigt Tom. Stan doet thuis een verrassende aankondiging.

Maandag 16 maart

Judith maakt zich zorgen over Stan en ze verwittigt Tom. Tim en Sam sluiten een weddenschap af. Jacques laat van zich horen. Karin wil de verjaardag van Tom niet zomaar laten passeren. Frank en Simonne zitten op dezelfde gol?engte.

Dinsdag 17 maart

Peter heeft een voorstel voor Sam. Kobe biecht Paulien iets belangrijks op. Angèle wordt op haar plaats gezet. Nancy probeert Dieter gerust te stellen. Tamara is enorm enthousiast door het goede nieuws dat haar verteld wordt.

Woensdag 18 maart

Tom beseft dat Robin beter de waarheid hoort. Viv moet haar werk afzeggen. Jacques stelt Rosa teleur. Simonne solliciteert bij de Kabouters.

Donderdag 19 maart

Frank is niet zo gelukkig met wat hij te zien krijgt. Voor Boowie komt er eindelijk wat goed nieuws. Judith en Waldek maken het gezellig en zij zijn zeker niet de enigen. Tim en Sam amuseren zich ook goed samen. Rosa lucht haar hart bij Simonne.

Vrijdag 20 maart

Angèle heeft belangrijk nieuws voor Sam. Ook Stan komt met een verrassende aankondiging thuis. Reinhilde is razend en loopt net dan Dries tegen het lijf. Frank maakt zich zorgen om zijn Simonneke.

 

Tags thuis