Wendy Van Wanten en Frans verbazen iedereen: Dit hebben ze gedaan
Wendy Van Wanten en Frans verbazen iedereen: Dit hebben ze gedaan
Foto: Photonews

Er is opvallend nieuws over Wendy Van Wanten en Frans. Het koppel, dat recent nog een dip kende, werd nog eens samen gezien en ze schitterden als nooit te voren. Dat lezen we in TV Familie.

We zien Frans niet veel meer, de ‘man’ van Wendy Van Wanten. Maar op de show voor haar zestigste verjaardag en 30 jaar carrière in het Kursaal in Oostende kon hij uiteraard niet ontbreken. Wendy zag er stralend uit, na haar recente gezondheidsproblemen. En Frans maakte een ontspannen indruk. Op het feestje achteraf amuseerde hij zich te pletter. Een heel verschil met een halfjaar geleden!

Het koppel heeft elkaar dus volledig teruggevonden, want het ging een tijd wat minder tussen hen. “Frans is de papa van mijn dochter Estelle en nog steeds mijn maatje. Maar zoals bij maatjes weleens gebeurt, kent ook onze relatie ups en downs”, vertelde Wendy Van Wanten een tijdje terug. “Recent hebben we zo’n dipje gehad. We hebben toen een tijdje wat afstand genomen om alles op een rij te zetten. Het was even moeilijk, ja, maar zelfs toen hebben we elkaar nooit echt losgelaten. We hebben veel gepraat, naar oplossingen gezocht om ons erdoorheen te slaan. Toen we weer samenwoonden, was het vanaf dag één weer grote liefde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.