Winnie uit 'Blind Getrouwd' kan het echt niet vatten: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”
Winnie uit 'Blind Getrouwd' kan het echt niet vatten: “Hoe is dit in godsnaam mogelijk?”
Foto: VTM

De ‘Blind Getrouwd’-koppels zijn nog maar enkele dagen op huwelijksreis, maar tussen Winnie en Jonah gaat het al heel vlot. Ze lijken nu al stapelverliefd te zijn en kunnen in Kenia amper van elkaar afblijven. Winnie vertelt in Dag Allemaal dat ze het zelf ook allemaal moeilijk kan vatten.

“Geloof me, ook wij dachten af en toe: "Hoe kan dit nu in godsnaam zo goed gaan tussen ons?’”, zegt Winnie in Dag Allemaal. “Maar we zijn nu eenmaal hetzelfde type op dat vlak. Jonah en ik zochten geen problemen waar die niet waren, we genoten van het moment.”

Winnie en Jonah dachten nooit dat het misschien wel té goed ging. “Wij stonden daar niet meteen bij stil, nee. Oké, ’t lijkt allemaal heel snel te gaan. En uiteraard hebben we daarover gepraat. Maar als ’t goed voelt, waarom je dan inhouden en wachten om je gevoelens te tonen?”

De aanwezigheid van de camera’s belette hen duidelijk niet om heel fysiek met elkaar om te gaan. “Tja, we zijn allebei fysieke mensen, hé. En ’t klikte goed. Dan voelt ’t goed om dat nog eens bevestigd te zien", aldus Winnie. "De superromantische setting helpt ook, natuurlijk. Maar voor alle duidelijkheid, er waren ook dagen dat we urenlang rondreden en enkel praatten met elkaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.