Gers Pardoel publiek op de vingers getikt door VTM na ophefmakende boodschap
Gers Pardoel publiek op de vingers getikt door VTM na ophefmakende boodschap
Foto: Photonews

De opvallende oproep die Gers Pardoel vrijdagochtend deed op sociale media, blijft niet zonder gevolgen. De zanger werd door VTM, waar hij als coach zetelt in ‘The Voice Kids’, publiekelijk op de vingers getikt. Dat bericht Het Nieuwsblad.

Gers Pardoel vindt de corona-maatregelen die getroffen worden allemaal wat overdreven, en deelde daarom vrijdagochtend een opvallend bericht op sociale media. “Wees alsjeblieft lief voor jezelf en voor elkaar. Liefde is het enige wat het coronavirus echt kan stoppen. Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde”, schrijft de zanger.

Deze oproep gaat lijnrecht in tegen het advies van epidemiologen en virologen, die iedereen net aanraden om afstand te houden elkaar en fysiek contact uit te stellen tot het virus verdreven is. Heel wat mensen reageerden dan ook verbaasd op de boodschap van Gers. De zanger werd ook door VTM publiek op de vingers getikt. “We betreuren je reactie, Gers, en kunnen alleen maar iedereen aanraden om alle voorzorgsmaatregelen ter harte te nemen”, klinkt het kordaat. De zender deelde daarbij ook nog eens het campagnefilmpje waarin bekende gezichten zoals Koen Wauters tips geven om jezelf en anderen te beschermen tegen het virus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.