VIER en VIJF wijzigen programmatie door corona-maatregelen

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Naar aanleiding van de regeringsmaatregelen omtrent het coronavirus breiden VIER en VIJF vanaf morgen hun dagprogrammering uit. Op die manier wil SBS de verscherpte voorschriften zo aangenaam mogelijk maken voor de thuiszitters. Dat schrijft de Showbizzsite.

Zaterdag zendt VIER vier afleveringen van het recentste seizoen Dancing with the Stars na elkaar uit. We kunnen Julie Vermeire, Jani Kazaltzis en Kelly Pfaff weer het beste van zichzelf zien geven op de dansvloer. Zondag is overdag het volledige laatste en derde seizoen van Bake off Vlaanderen integraal te zien.

Vanaf maandag brengt VIER dagelijks afleveringen van het meest recente seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. VIJF brengt elke namiddag een aflevering van het eerste seizoen van Love Island, en in het weekend zijn er marathons van Zo Man Zo Vrouw.

Doordat alle sportevenementen afgelast zijn, zal Sports Late Night zondagavond niet op VIER te zien zijn. Ook de Champions League-wedstrijd van volgende week dinsdag valt weg. Na Café De Mol zendt VIER zondagavond een herhaling van Expeditie Robinson uit, en op dinsdag 17 maart worden herhalingen van Geubels en de Belgen en Control Pedro gevolgd door de film Man of Fire.

Tags vier vijf