VTM

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ doet erg pijnlijke vaststelling: “Ik maak mij hier oprecht zorgen over”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Nuria Gilizintinova volgt het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd met veel belangstelling. Zelf huwde ze in het eerste seizoen met Stijn Van Poucke. Nuria schrijft in Story dat ze zich zorgen maakt over één welbepaald koppel.

“Bij Jonah en Winnie spat de puppyliefde van het scherm af, terwijl ik me over Tati en Lothar oprecht zorgen maak. Ik heb de indruk dat die twee niet dezelfde taal spreken. Ze lijken zowel zichzelf als elkaar niet te begrijpen. De goede intenties worden verkeerd aangebracht en worden verkeerd geïnterpreteerd. Ik werd er zelf ongemakkelijk van…”, aldus Nuria in Story.

“Nick en Christophe daarentegen... Zo hartverwarmend hoe die met elkaar omgaan! Ze slagen er wekelijks in om een brede glimlach op mijn gezicht te toveren. Waarvoor dank, jongens! Heel goed van ze dat ze over alles kunnen praten en zich openstellen voor elkaar. Ik wist niet hoe twee homo’s met elkaar flirten, maar stilaan krijg ik er een idee van. Deze twee prachtige mannen verbreken alle taboes: het homohuwelijk, pesten, vals zingen... en ze doen het met flair! Een voorbeeld voor de opgroeiende jeugd: wees jezelf, wees eerlijk en heb respect voor anderen.”