Royaltywatcher die Harry en Meghan goed kent onthult: “Ze lijden heel veel pijn’
Royaltywatcher die Harry en Meghan goed kent onthult: “Ze lijden heel veel pijn’
Foto: Photonews

Volgens Page Six beweert Omid Scobie, een royaltywatcher die erg dicht bij Harry en Meghan staat, dat het koppel erg lijdt om de Megxit. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Royaltywatcher Omid Scobie werkt regelmatig met Harry en Meghan Markle samen. “Zeggen dat ze gebroken zijn, is een understatement”, beweert hij. “Het is een beslissing die volgens het koppel niet noodzakelijk was. Maar het was ook geen verrassing, gezien het gebrek aan steun toen ze aanhoudend aangevallen werden door de Britse pers met bijna dagelijkse onwaarheden en hatelijke commentaar. Ze wisten dat er iets moest veranderen, maar ze wilden de Queen blijven steunen. Men blijft zich afvragen of de situatie er anders had uitgezien als een of twee familieleden het voor hen hadden opgenomen in deze moeilijke tijden.”

Harry en Meghan hebben het moeilijk met deze verandering, zegt Scobie. “Dat Harry zijn koninklijke taken opgeeft, betekent ook dat zijn militaire taken tot een einde komen. En dat is een moeilijke pil om te slikken. Het is eveneens moeilijk voor zijn vrouw om getuige van te zijn. Het is, zoals een bron dicht bij het koppel me vertelt, een wonde die tijd zal vragen om te helen. Doorgaan met je werk was altijd het allerbelangrijkste voor Harry en Meghan, maar achter hun glimlach op de foto’s schuilt een kwetsbaar koppel, dat nog steeds veel pijn heeft.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.