Er zijn meer details bekend over toestand van Walter Grootaers die besmet is met coronavirus
Er zijn meer details bekend over toestand van Walter Grootaers die besmet is met coronavirus
Foto: Photonews

Walter Grootaers is besmet met het coronavirus. Hij zit momenteel in quarantaine, samen met zijn gezin. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Gezien de omstandigheden gaat het goed met Walter", zegt zijn manager Rick Tubbax via de telefoon aan Het Laatste Nieuws. "Hij heeft griep, hé. Hij voelt zich ziek en da's natuurlijk niet prettig. Maar het is niet zo dat hij zwaar aan het afzien is." Ook zijn vrouw en hun kinderen Lila (14), Josh (17) en Luka (18) moeten binnenblijven omdat ze met hem in contact zijn geweest.

De zanger voelde zich al een tijdje ziek. "Op dit moment zitten de andere leden van De Kreuners in de studio in de Ardennen voor opnames. Normaal gezien zou Walter woensdag ook naar daar gegaan zijn, maar hij voelde zich te slecht. Hij verwachtte dat hij donderdag alweer op de been zou zijn, maar heeft dan toch maar een test ondergaan. Die bleek positief”, aldus Tubbax.

Waar Walter het virus heeft opgelopen, is niet duidelijk. "Hij is een paar weken geleden gaan skiën, dus misschien daar? Maar Walter is natuurlijk ook erg populair. Wanneer hij buitenkomt, willen mensen selfies met hem nemen of een praatje met hem slaan. Het kan ook zo gebeurd zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.