VTM neemt drastische maatregelen door coronavirus
VTM neemt drastische maatregelen door coronavirus
Foto: Medialaan

DPG Media, het moederbedrijf boven onder andere VTM, neemt extra maatregelen omwille van het coronavirus. Het bedrijf wil zo de gezondheid van haar medewerkers, bezoekers en publiek beschermen. Dat schrijft de Showbizzsite.

Deze maatregelen houden in dat geplande opnames in maart zullen doorgaan zonder publiek in de studio. Het gaat onder andere om Beste Kijkers en The Voice Kids. Ook worden alle rondleidingen die deze maand zouden plaatsvinden in het bedrijf uitgesteld.

DPG Media last verder verschillende evenementen af, waaronder de showcase van Noordkaap op 19 maart van radiozender Willy en de halve finale en finale van Humo’s Rock Rally dit weekend. De Q-Party die nu zaterdag 14 maart zou daargaan in Neeroeteren wordt uitgesteld naar zaterdag 26 september.

Het bedrijf neemt voor alle medewerkers strengere voorzorgsmaatregelen. Zo moeten medewerkers indien mogelijk thuis werken. Waar een minimale bezetting op kantoor noodzakelijk is wordt er gewerkt in een tweeploegensysteem. De ene ploeg komt niet in contact met de andere ploeg om de continuïteit van het nieuwsaanbod te verzekeren en ervoor te zorgen dat de Vlaming goed geïnformeerd blijft.

(Bron: Showbizzsite)

Meer nieuws

Meer nieuws

.