Schlagerfestival door coronacrisis volledig uitgesteld tot 2021

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Slecht nieuws voor de 55.000 mensen die een ticket kochten voor het Schlagerfestival. Door de coronacrisis gaat het festival dit jaar niet door. Normaal hadden eind maart en begin april onder andere Laura Lynn, De Romeo’s en Willy Sommers op het podium gestaan in de Ethias Arena in Hasselt.

Het Schlagerfestival zou normaal gezien doorgaan op 27, 28 en 29 maart en 3 en 4 april. Door de uitbraak van het coronavirus is de organisatie genoodzaakt om de optredens uit te stellen. “Tengevolge van het verbod op grote indoorevenementen kan de 15de editie en het daarbij horende verjaardagsfeest niet doorgaan”, klinkt het.

De organisatie besloot het festival daarom een jaartje uit te stellen tot 2021. “Het bleek al snel onmogelijk om alle geboekte topartiesten in de komende twee maanden voor alle vijf voorstellingen beschikbaar te hebben. De enige zinvolle beslissing bleek om het feest, met exact één jaar (min één dag) uit te stellen. Alle artiesten die dit jaar op het programma staan, hebben zich kunnen vrijmaken voor volgend jaar”, aldus de organisatie.

Belangrijke info: de tickets voor Het Schlagerfestival blijven geldig voor volgend jaa! Wie bijvoorbeeld kaartjes heeft voor vrijdag 27 maart 2020 wordt nu verwacht op vrijdag 26 maart 2021. Meer info kan je vinden op de website van Ethias Arena.