Uitspraak van Meghan Markle zet Engeland in rep en roer: “Ze is dat altijd al van plan geweest”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle heeft met een schijnbaar onschuldige uitspraak voor heel wat opschudding gezorgd. Royaltywatchers zijn er nu van overtuigd dat zij de ‘Megxit’ jaren geleden al heeft gepland. Dat lezen we in TV Familie.

Meghan Markle zou onlangs tijdens een geheim bezoek aan een ?lmstudio in Hollywood de volgende woorden uitgesproken hebben: ‘Dit is wat ik altijd gewild heb.’ Deze korte, simpele zin zorgt voor een golf van speculaties en zet Engeland in rep en roer. Het is niet duidelijk wat Meghan in de filmstudio deed, maar er wordt al een tijdje beweert dat zij opnieuw wil gaan acteren. Of misschien onderhandelt ze over een biogra?sche ?lm over haar leven met prins Harry?

“Wat Meghan beslist te gaan doen, is op zich niet belangrijk”, klinkt het in Engeland. “Maar wat ze daar gezegd heeft, dat bewijst dat ze alles wat haar de voorbije maanden overkwam perfect heeft gepland!” Ook een groepje ervaren royaltywatchers is ervan overtuigd dat Meghan de ‘Megxit’, het vertrek van prins Harry en zijzelf uit Engeland en de koninklijke familie, jaren geleden al uitgedokterd heeft.

“Meghan was nooit van plan om de rol van hertogin te spelen”, stellen deze royaltyspecialisten. ‘Ze gruwt van het protocol, van alle eeuwenoude tradities. Nee, Meghan is een kind van Hollywood en ze is altijd van plan geweest om daar te gaan leven.”