VTM

Nick heeft teleurstellende boodschap voor zijn man Christophe: “Dat kan ik niet, sorry”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Nick Laenen en Christophe Ramont, het eerste holebikoppel in ‘Blind Getrouwd’, zijn op huwelijksreis naar Mexico. Bij Christophe is stilaan enige verliefdheid te merken, terwijl Nick nog in het ‘goeie kameraden’-stadium zit. Nick schept in TV Familie duidelijkheid over zijn gevoelens.

“Tja, ik kan nu eenmaal niet halsoverkop op iemand verliefd worden”, zegt Nick Laenen in TV Familie. “Je krijgt als kijker ook wel een vertekend beeld, hoor. Het is dan misschien episode vier op tv, wat je te zien krijgt is gefilmd op dag vier van ons persoonlijke liefdesexperiment, hé.”

“Ik moet zeggen: de eerste dagen van ons huwelijk waren al zalig. Christophe en ik hadden hard uitgekeken naar dit avontuur en het voelde vanaf het eerste moment écht heel goed tussen ons. We konden onszelf zijn en lachten voortdurend”, vertelt Nick. “Maar Christophe stak er vanaf dag één serieus wat snelheid in. Ik bedoel daarmee dat er bij hem inderdaad wél al gevoelens waren. Tja, dat komt doordat hij zich sneller durft te smijten dan ik.”

“Christophe was vanaf het begin erg open over z’n gevoelens. Dat hij zo eerlijk en puur is, vind ik heel knap. Hij uitte z'n gevoelens, maar wilde niks forceren. Ik heb hem toen ook gezegd dat ik meer tijd nodig heb om me echt te binden. Ik ben altijd al zo geweest. Ik hou ervan om wat spanning op te bouwen, zie je. Dat had ik me ook voorgenomen voor ik aan ‘Blind Getrouwd’ begon”, klinkt het.

“Mezelf van bij het begin verliezen in m’n emoties zou niet goed geweest zijn. Ik ben meer een denker. Ik ben in heel m’n leven nog maar één keer halsoverkop verliefd geworden. Maar toen ging het nog over kalverliefde.”