Jaimie uit ‘Down The Road’ is stapelverliefd: “Zij is mijn ware liefde”
Jaimie uit ‘Down The Road’ is stapelverliefd: “Zij is mijn ware liefde”
Foto: Photonews

Jaimie uit Down The Road heeft kriebels in de buik. Hij is stapelverliefd op Sophie, één van zijn reisgezellen in het programma. Dat lezen we in TV Familie. Daarmee bewijst hij dat de aanhouder wint.

In Down The Road zagen we al dat Jaimie snel verliefd wordt. Dat leverde hem twee keer een gebroken hart op. Eerst toen zijn uitverkorene Brenda duidelijk maakte dat ze liever gewoon vrienden wilde blijven. Een tweede keer toen Sophie hem liet verstaan dat hij te snel ging voor haar. Maar nu het goede nieuws: uiteindelijk kwam het toch goed tussen Jaimie en Sophie. Meer nog: ze zijn nu nog altijd een koppeltje.

Jaimie is er tot op vandaag blij om dat hij er uiteindelijk toch in slaagde om Sophies hart te veroveren. “Ik kijk niet meer naar andere meisjes”, zegt hij in TV Familie. “Nu heb ik Sophietje en zij is mijn ware liefde.” Jaimie koestert zelfs grote plannen met Sophie. “Je weet nooit wat er nog in de sterretjes geschreven staat. Eén van mijn grote dromen is om met Sophie te gaan samenwonen. En wie weet ook te trouwen. Zou dat niet mooi zijn?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.