Kürt Rogiers gaat het nog moeilijk krijgen: “Dat staat mij allemaal ooit nog te wachten”
Kürt Rogiers gaat het nog moeilijk krijgen: “Dat staat mij allemaal ooit nog te wachten”
Foto: Medialaan

Omdat ze al twintig jaar een tv-koppel spelen, hebben Kürt Rogiers en Sandrine André een unieke band met elkaar. Ze praten samen over hun emoties, en zijn er al voor elkaar geweest op moeilijke momenten. Ze vertellen er samen over in Story.

“Toen mijn vader leukemie kreeg en in de periode van zijn overlijden heb ik veel steun gekregen van Kürt”, vertelt actrice Sandrine André in Story. “Toen ik het slechte nieuws van zijn ziekte te horen kreeg, was hij zelfs een van de eersten tot wie ik me wendde. En toen papa thuis lag opgebaard, is Kürt hem komen groeten. We hebben toen een heel fijn gesprek gehad.”

Ook Kürt herinnert zich dat moment nog goed. “We hebben verhalen verteld die zelfs een glimlach tevoorschijn toverden. Dat was een heel warm moment dat ik nog steeds koester”, zegt hij. “Zelf heb ik het onwaarschijnlijke geluk dat ik een zondagskind ben, het leven heeft mij tot nu toe redelijk gespaard. Terwijl ik Sandrine al bijna haar hele familie heb zien begraven. Die periode wacht mij natuurlijk ooit ook. Maar Sandrine en ik zijn optimisten, geen zeurders. We blijven niet bij de pakken zitten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.