Tatiana kan dit in ‘Blind Getrouwd’ echt niet vatten : “Dat is gewoon te zot voor woorden”
Tatiana kan dit in ‘Blind Getrouwd’ echt niet vatten : “Dat is gewoon te zot voor woorden”
Foto: VTM/Facebook

In Dag Allemaal geeft Tatiana een verklaring voor haar koele houding tegenover Lothar. Ze vindt het zelf pijnlijk om zichzelf bezig te zien in Blind Getrouwd.

In Dag Allemaal vertelt Tatiana dat haar verwachtingen niet werden ingelost, en ze had daar moeilijk mee had. “Ik had verwacht dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn. Maar dat was er niet, ik voelde op huwelijksreis nog niets voor Lothar. En dat deed me panikeren. Waardoor ik me wat afgesloten heb. En dan krijg je de stroeve gesprekken die iedereen nu heeft gezien in ‘Blind Getrouwd’”, klinkt het in Dag Allemaal.

Zij ziet natuurlijk ook hoe Winnie en Jonah met elkaar omgaan, in dezelfde fase van hun huwelijk. “Dat is gewoon te zot voor woorden!”, aldus Tatiana. “Ik denk niet dat het ooit eerder voorgevallen is in ‘Blind Getrouwd’, zó’n klik. Ik krijg er kippenvel van, echt. Wat zij hebben, dát had ik eigenlijk voor mezelf verwacht. Zalig genieten op reis, onbezorgd gelukkig zijn, niet van elkaar kunnen blijven. Maar dat zat er bij ons dus niet meteen in.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.