Stan Van Samang komt tot ingrijpend besef over zijn gezin: “Het is heel heftig"
Stan Van Samang komt tot ingrijpend besef over zijn gezin: “Het is heel heftig"
Foto: Photonews

In januari is Stan Van Samang papa geworden van zijn tweede kindje, Stella. In Het Laatste Nieuws vertelt de zanger dat hij een gelukkig man is.

“Ik had graag wat meer geslapen 's nachts, maar da's de prijs die we betalen. (lacht) Het vaderschap is ingrijpender dan ik had gedacht, maar vooral nóg mooier. Ik besef elke dag hoe graag ik mijn fantastische kinderen en vrouw zie. Die liefde is heel heftig”, zegt Stan Van Samang in Het Laatste Nieuws.

Helaas worden ze weerr niet gespaard van die reflux, waar Lenny zoveel last van had. Hij slaapt nog steeds niet door. De nachten met Stella zijn iets minder heftig. "Ze huilt minder en dat maakt het werkbaarder. Hout vasthouden, natuurlijk, maar er zit een stramien in haar nachten. We zien niet meer elk halfuur op de wekker.”

“Mochten we er nog eentje zoals Lenny gehad hebben: het zou een pak moeilijker geweest zijn. Nu hebben we die reflux wel sneller ontdekt, je herkent bepaalde dingen. Maar we zijn er nog niet, hoor. Het is nog even ploeteren. Papa zijn is ingrijpend en walgelijk vermoeiend. Maar ik klaag nóóit, want het is het schoonste wat er bestaat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.