Myriam Bronzwaar heeft geweldig nieuws voor de fans van ‘Thuis’

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis/Facebook
In Het Laatste Nieuws vertelt actrice Myriam Bronzwaar dat ze momenteel werk genoeg heeft met het theater. Ze heeft geen tijd meer voor tv, en dus ook niet meer voor Thuis. Een kleine gastrol ziet ze wél zitten.

Myriam Bronzwaar is al een tijdje niet meer in Thuis te zien, maar haar personage Julia kwam twee weken geleden nog eens ter sprake in de Eén-serie. Haar soapdochter Paulien gaat volgende maand immers trouwen met Kobe. Paulien vroeg zich af of ze op de mooiste dag van haar leven ook haar moeder moest uitnodigen. Die zit na meerdere moorden, ontvoeringen en bedreigingen in de psychiatrie.

“Ah, werd er nog eens over Julia gepraat?”, reageert Myriam in Het Laatste Nieuws. “Dat wist ik niet. Ik kijk niet meer naar ‘ Thuis’, want ik sta zo goed als elke avond wel ergens op een scène in het theater. Maar als Paulien trouwt, zou ze inderdaad haar moeder kunnen inviteren. Ik zou zo’n gastoptreden zeker zien zitten en aannemen, maar heb de vraag nog niet gekregen. Misschien zit die nog in mijn mailbox?”, lacht ze.