VTM

Winnie waarschuwt haar man Jonah: “Daar moeten we voor oppassen”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Daar waar de huwelijksreis van andere koppels eerder stroef verloopt, lijken de vonken tussen Blind Getrouwd-koppel Winnie en Jonah heen en weer te vliegen. Een veelbelovende start, maar Winnie beseft dat ze toch moeten oppassen. Dat zegt ze in Dag Allemaal.

“Onze situatie is eerder uitzonderlijk, ten opzichte van de andere koppels. Wij hebben geluk gehad. Dat er direct ’n klik was, én dat we allebei met dezelfde ingesteldheid in ‘ Blind Getrouwd’ zijn gestapt. We hielden onze verwachtingen laag en konden dus niet makkelijk teleurgesteld zijn”, legt Winnie Bogaerts uit in Dag Allemaal.

Ook Winnie zelf kan maar één conclusie trekken als ze naar Blind Getrouwd kijkt: “Verliefd zijn is voor mij: iemand missen als die er niet is. Die kans heb ik nog niet gehad. Maar als ik mezelf zo bezig zie op televisie, moet ik eerlijk bekennen: ‘Ja, Winnie, ge waart keihard verliefd!’”

Toch zijn er valkuilen waarvoor zij en Jonah zullen moeten oppassen. “We zullen moeten uitkijken dat we ons eigen ding gaan blijven doen. We hebben allebei een druk sociaal leven. Dat gaan we goed moeten inplannen, naast de tijd die we voor elkaar gaan maken.”

(Bron: Dag Allemaal)