Peter Bulckaen reageert op heisa rond zijn personage in 'Familie': “Helemaal terecht dat kijkers dit zeggen over Mathias”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Peter Bulckaen laat geen enkele Familie-kijker onberoerd. Zijn personage Mathias maakte een wel heel bijzondere evolutie mee in de soap. Een fan vatte het als volgt samen: ‘Vroeger was hij een nonkel pater, nu is hij door heel het dorp gehaat.’ Toch delen niet alle soapliefhebbers die mening. Sommigen omschrijven Mathias zelfs als een held. En dat vindt de acteur eigenlijk terecht, vertelt hij in TV Familie.

In TV Familie vertelt Peter Bulckaen dat hij de heisa rond z’n personage amusant vindt. “Ik geniet ervan als de kijkers zo met ‘ Familie’ meeleven”, zegt hij in het blad. “Wat me het meest verheugt, is dat niet iedereen Mathias als een klootzak ziet. Er zijn ook andere stemmen die Mathias verdedigen. Terecht.”

“In ‘ Familie’ spreekt iedereen slecht over Mathias. Ook de familie Pauwels, die amper contact met hem heeft. Iedereen lijkt te zijn vergeten wat Lars heeft uitgespookt. Ik ben blij dat sommige fans wél een goed geheugen hebben.”