Nick uit ‘Blind Getrouwd’ over zijn geheime showbizzverleden: “Twee keer opgetreden in Tien om te Zien”
Nick uit ‘Blind Getrouwd’ over zijn geheime showbizzverleden: “Twee keer opgetreden in Tien om te Zien”
Foto: Facebook

Afgelopen zondag konden kijkers van Blind Getrouwd zien hoe Nick Laenen tijdens zijn huwelijksreis in een karaokebar ‘Mexico’ van Zangeres zonder Naam begon te zingen. Wat velen niet weten, is dat het niet zijn debuut als zanger op een podium was. TV Familie is erachter gekomen dat Nick een verrassend showbizzverleden heeft…

In TV Familie is deze week te lezen dat Nick Laenen uit Blind Getrouwd ooit deel heeft uitgemaakt van twee boysband. “Hoe zijn jullie daarachter gekomen? Zelfs sommige vrienden van mij weten dat niet!”, lacht Nick in het weekblad.

“Toen ik 20 was, zat ik in 3-some en Mystery Four. Als tiener speelde ik toneel, deed ik mee in musicals en danste ik veel. Ik zat trouwens nog wat in de knoop met m’n geaardheid toen. Al dat zingen en dansen was zo’n beetje mijn uitlaatklep. Op een podium kon ik mezelf zijn”, zegt hij.

Met 3-soms stond hij zelfs twee keer op het podium in ‘Tien om te Zien’. “Dat was nogal wat, hoor! Ik heb daar echt leuke herinneringen aan. Bandleden Dominique en Tom zijn trouwens vrienden voor’t leven. Tom was al de broer die ik nooit gehad heb. Het was echt een toffe tijd. We waren ooit de Supertip voor de hitparade, maar na een jaar is ons boysband-verhaal geëindigd.”

(Bron: TV Familie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.