Ervaren rot Danny Fabry heeft nieuwe hit te pakken: "Dit doen niet veel zangers mij na"
WVDS
Ervaren rot Danny Fabry heeft nieuwe hit te pakken: "Dit doen niet veel zangers mij na"
Foto: Danny Fabry

In 2021 staat Danny Fabry 50 jaar op het podium. En hij zit nog steeds vol energie en enthousiasme om zijn fans te verwennen. "Dit doen niet veel artiesten mij na", en gelijk heeft hij.

Enthousiast vertelt hij aan Showbizz24 hoe hij zijn optredens beleeft en hoe over zijn laatste single Moviestar. "Voor mij is een optreden geslaagd wanneer er veel publiek is en natuurlijk als de mensen tevreden zijn. Ik hoor dat ook aan het publiek tijdens de optredens, aan de reacties en ambiance van de mensen in de zaal."

De zanger heeft met zijn nieuwste liedje opnieuw een dikke hit te pakken. "Moviestar staat al enkele weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50. We hebben trouwens ook gezorgd voor een geweldig leuke clip bij dit nummer." Nog meer goed nieuws voor Danny Fabry is dat zijn nieuwste hit ook goed scoort in de toplijst van Ment TV.

Danny Fabry heeft, ondanks al zijn ervaring, ook zijn eigen 'stars' naar wie hij opkijkt. "Wil Tura en Jimmy Frey zijn artiesten waar ik nog steeds naar opkijk. Zij waren top toen ik aan mijn carrière begon."

Meer nieuws

Meer nieuws

.