Danny Fabry geeft update over zijn gezondheid: "Hier put ik moed en kracht uit"
WVDS
Danny Fabry geeft update over zijn gezondheid: "Hier put ik moed en kracht uit"
Foto: Photonews

Danny Fabry draait al heel wat jaren mee in de showbizz. Hij trekt nog steeds volle zalen. Zijn fans geven hem extra energie om door te gaan. Zeker de laatste 2 maanden voelde hij zich enorm gesteund.

Bij Danny Fabry werd een vlek op zijn long gevonden. "De voorbije twee maanden heb ik optredens geweigerd omdat de kans bestond dat ik geopereerd moest worden. Gelukkig is de behandeling aangeslagen en is de vlek kleiner geworden", vertelt hij aan Showbizz24.

"Over 6 maanden moet ik terug onder de scanner en een biopsie ondergaan. Voorheen ben ik nooit ziek geweest, dus ik was zelf ook enorm geschrokken. Vanaf mei vlieg ik er terug in. Ik put moed en kracht uit de massale steun die mijn fans mij geven."

Dit jaar wordt Danny Fabry 72, maar hij ziet er nog steeds stralend uit. Wat is zijn geheim om er zo goed uit te blijven zien? "Wel, fitnessen doe ik niet", lacht de zanger. "Dat ik van nature een pure optimist ben, dat helpt. Ik wil een goede sfeer opbouwen tijdens mijn optredens. Plezier en ambiance aan mijn fans geven, dat is wat mij gelukkig maakt." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.