Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ over kille houding tegenover Lothar: “Daardoor was ik in paniek”
Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ over kille houding tegenover Lothar: “Daardoor was ik in paniek”
Foto: VTM/Facebook

Zondagavond waren de Blind Getrouwd-kijkers getuige van de ongemakkelijke huwelijksreis van Tatiana en Lothar. Vooral Tatiana’s koele houding tegenover haar echtgenoot leidt tot heel wat commentaren. Ze geeft deze week in Dag Allemaal een verklaring voor haar gedrag. “Het was geen liefde op het eerste zicht, en dan panikeer ik”, klinkt het.

Tatiana vertelt in Dag Allemaal dat ze zelf ook ziet dat ze heel afstandelijk overkomt tijdens de huwelijksreis. “Je ziet dat ik ergens mee aan het worstelen ben. Terwijl ik van mezelf had verwacht dat ik me helemaal zou smijten en zou genieten. Maar dat kán ik na een paar dagen nog niet, sorry”, reageert ze.

Volgens Lothar hadden hij en Tatiana andere verwachtingen. “Dat klopt. Ik had verwacht dat het liefde op het eerste gezicht zou zijn. Maar dat was er niet, ik voelde op huwelijksreis nog niets voor Lothar. En dat deed me panikeren. Waardoor ik me wat afgesloten heb. En dan krijg je de stroeve gesprekken die iedereen nu heeft gezien in ‘Blind Getrouwd’”, aldus Tatiana.

Ze herkent zichzelf wel in wat ze op tv te zien krijgt. “Je ziet gewoon dat ik me niet helemaal goed voel. En als iets niet goed zit bij mij, dan trek ik me terug en word ik wat stil. De vermoeidheid heeft er misschien ook wel mee te maken, het was een reis van achttien uur naar Thailand.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.