Laura schept duidelijkheid: “Daarom kom ik zo kil over tegenover Sonny”
Laura schept duidelijkheid: “Daarom kom ik zo kil over tegenover Sonny”
Foto: VTM

Zondagavond zagen de kijkers van Blind Getrouwd hoe Laura nogal afstandelijk deed tegen haar echtgenoot Sonny. Ze heeft in een tekst op Instagram duidelijk gemaakt wat er aan de hand was.

Laura Lieckens heeft op Instagram uitgelegd dat het experiment voor haar moeilijker was dan verwacht. “Wanneer ik hoorde dat ik ging trouwen, dacht ik: ‘oh dit lukt me gemakkelijk’. Mensen die me kennen, weten dat ik een flapuit ben die graag babbelt en veel lacht. Ik wou dat ik 24/24 de beste versie van mezelf kon zijn, maar jammer genoeg kan ik dat ook niet. Acteren is niet meteen mijn ding, anders zou ik altijd de beste versie van mezelf zijn, maar oprechtheid staat voor mij toch vanboven aan het lijstje. Andere jaren dacht ik vaak: ‘komaan, smijt uzelf nu is’. Maar wanneer je zelf in het experiment zit, besef je pas dat uzelf smijten niet altijd even gemakkelijk is”, schrijft ze.

“Naast de 15 minuten die je elke aflevering van ons te zien krijgt, waren er nog 10 uren dat er dagelijks gefilmd werd. Het is een rollercoaster, maar er waren zeker en vast ook veel momenten dat we gelachen hebben op onze huwelijksreis. Net zoals de andere koppels zijn we allemaal mensen van vlees en bloed met emoties die we niet altijd kunnen uitschakelen. Zoals in de beste relaties hebben ook wij allemaal onze mindere momenten. Als ik van 1 ding overtuigd ben, is dat we allemaal authentiek en oprecht zijn ook als het minder gaat. Sorry dat het voor mij ook niet altijd even gemakkelijk is, maar ik kan recht in de spiegel kijken en dat is wat telt. En aan mijne tijger, ge bent nen topper eh! Elke keer ik u zie denk ik, HAAAALLLLLLLLOOOOOWWW Sonny. Veel liefde voor iedereen. Liefs, grumpy Laura”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.