Net voor ze moet bevallen Nathalie Meskens in tranen om haar baby: “Momenteel kan ik niet normaal bevallen”
PMN
Net voor ze moet bevallen Nathalie Meskens in tranen om haar baby: “Momenteel kan ik niet normaal bevallen”
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens is zwanger. De VTM-presentatrice begint zich nu wel zorgen te maken.

“Mijn eerste les in loslaten als mommy to be is al geen sinecure geweest. Mijn dochter beslist namelijk al een aantal weken om lekker dwars te liggen.(Dat belooft voor later 🙈) en hoe dichter we de uitgerekende datum naderen des te zenuwachtiger me dit maakt. Want zoals ze nu ligt kan ik niet ‘normaal’ bevallen”, legt Nathalie Meskens uit. 

“Het kan nog altijd dat ze draait,’’zelfs last minute’’ zeggen alle lieverds in mijn omgeving...maar de percentages zijn niet echt hoopvol.Je kan t zelfs proberen te pushen door ‘een versie’ te laten doen,wat heel pijnlijk blijkt te zijn en maar 1op2 lukt,maar neemt niet weg dat het idee van een keizersnede me al veel traantjes heeft gekost😔”

“Ik doe nu alles wat ik kan van spinning, baby’s oefeningen, acupunctuur, osteopathie, hypnobirthing, visualisatie, meditatie en mantra’s om haar te stimuleren om te draaien,maar...zij beslist.” 

“En dat moet ik leren aanvaarden,accepteren...wat het straks ook zal woren. Ik heb ook heel wat vriendinnen die ook een keizersnede hebben gehad en me gerust stellen.”

“Het allerbelangrijkste is dat ze gezond is en daar blijf ik elke dag zo dankbaar voor...hoe ze ook ter wereld komt straks ...Zo sterk en vrouwelijk ik me al gevoeld heb de afgelopen maanden, maar tegelijk ook al zo kwetsbaar en klein en bang...loslaten Messi,loslaten.."

Meer nieuws

Meer nieuws

.