Bijzonder pijnlijk wat Thuis-actrice Lynn Van den Broeck onlangs overkomen is

door: PMN
Afbeelding bron: Eén
De vraag die iedere kijker van Thuis zich stelt is of er iets meer is tussen Joren en Viv? De rol van Viv wordt gespeeld door de 27-jarige Lynn Van den Broeck.

“Voor sommige mensen is het belangrijk dat ze iets van zichzelf kunnen herkennen in een bepaald personage. Dat ze er een connectie mee kunnen voelen. Naar buiten toe is Viv heel open en energiek, maar je voelt de hele tijd dat er iets achter zit”, legt Lynn uit in Dag Allemaal. 

“Het is façade. Als actrice is dat heel interessant, want je gaat haar met­ een anders spelen. Met meer tristesse. Viv heeft een moeilijke thuissituatie, met haar moeder in een rolstoel voor wie ze moet zorgen, en met haar stiefvader Jasper. Vanaf deze maand zal het steeds meer duidelijk worden dat er bij haar nog méér meespeelt.” 

Vrijgezel
In het echte leven is Lynn weer vrijgezel. “Na mijn laatste langdurige relatie is er even een nieuwe man in mijn leven geweest, maar dat is heel recent afgesprongen. We zagen geen toekomst samen. Ook al woonden we niet samen, toch is zo’n liefdesbreuk pijnlijk. (laat een korte stilte vallen) Er is nog een grote overeenkomst tussen mij en Viv: werken. Sinds ik in ‘ Thuis’ speel, ben ik enorm op mijn werk gefocust”.

“Ik heb altijd heel goed geweten wat ik wou: vóór mijn dertigste een eigen huis kopen én een kind. Maar toen die lange relatie uiteindelijk strandde, is ook dat droomidee weggeëbd. Nu ik het vanop meer afstand bekijk, heb ik daar geen moeite mee: ’t was te snel en te vroeg. Ik wil vrijer leven, meer tijd vrijhouden om mijn carrière uit te bouwen.”"