Mathieu Carpentier over zijn bekendheid door ‘Thuis’: “Ik had het daar in het begin moeilijk mee”
Mathieu Carpentier over zijn bekendheid door ‘Thuis’: “Ik had het daar in het begin moeilijk mee”
Foto: VRT/Thuis

Mathieu Carpentier vertelt in Primo deze week over de gevolgen van zijn rol in Thuis. Zo alle dagen op tv komen heeft toch wel een impact op zijn leven.

Mathieu Carpentier – Joren in Thuis – vertelt deze week in Primo dat hij geschrokken is van de impact van zijn rol in de soap. “Ik kon helemaal niet inschatten wat voor invloed dat op mijn leven zou hebben, alle dagen bekeken worden door bijna anderhalf miljoen mensen. Ik besefte niet dat je op die manier echt een publieke figuur wordt”, zegt de acteur.

“Ik had het daar in het begin moeilijk mee, dat geef ik toe, maar ik heb het ondertussen wel geaccepteerd. Ik besef nu dat ik niet elk weekend een pintje te veel moet drinken om dan ’s ochtends naar huis te wandelen. Niet dat dat elke week gebeurde, maar ik weet dat ik door Thuis een bepaalde voorbeeldrol te vervullen heb.”

“Ik denk twee keer na vooraleer ik buiten kom en dingen doe", klinkt het ook nog. "Het valt echt wel mee, hoor. Maar het was in het begin wennen voor iedereen. Ook voor mijn ma bijvoorbeeld. Ze kon echt niet geloven dat er zoveel mensen naar Thuis keken toen ik in de reeks begon. Dat ik word aangesproken door fans, dat vindt zij ongelooflijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.