VTM

Nuria doet bekentenis over Blind Getrouwd: “Ik ben jaloers op deze kandidaten”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Blind Getrouwd is aan zijn vijfde jaargang toe. In Story werpt Nuria Gilizintinova elke week haar blik op de slaagkansen van de kandidaten. Zij werd in het eerste seizoen met succes gekoppeld aan Stijn Van Poucke.

Deze week doet Nuria in Story een bekentenis. “Ik ben een tikje jaloers op de exotische bestemmingen die de kandidaten van het vijfde seizoen van Blind Getrouwd op huwelijksreis mogen ontdekken!”, geeft ze toe. “Stijn en ik brachten onze wittebroodsweken door op Tenerife en al snel merkten we daar dat we allebei graag dezelfde dingen doen: genieten van het leven.”

“Zodra je als Blind Getrouwd-koppel op huwelijksreis gaat, draait het experiment op volle toeren en valt het verschil in gedrag tussen de koppels hard op”, gaat het verder. Nuria maakt zich over Tati en Lothar oprecht zorgen. “Ik heb de indruk dat die twee niet dezelfde taal spreken. Ze lijken zowel zichzelf als elkaar niet te begrijpen. De goede intenties worden verkeerd aangebracht en worden verkeerd geïnterpreteerd. Ik werd er zelf ongemakkelijk van…”