Christoff heeft kritiek op zijn zus Lindsay: “Het is gewoon te veel”
Christoff heeft kritiek op zijn zus Lindsay: “Het is gewoon te veel”
Foto: Photonews

Op dinsdag 17 maart zijn Christoff en Lindsay te zien in een herhaling van ‘Zo Man Zo Vrouw’ op VIJF. Christoff en Lindsay De Bolle worden onder handen genomen door Jani Kazaltzis. Dat schrijft Dag Allemaal.

Op dinsdag 17 maart zijn Christoff en Lindsay te zien in een herhaling van ‘Zo Man Zo Vrouw’ op VIJF. Christoff en Lindsay De Bolle worden onder handen genomen door Jani Kazaltzis. Jani zal de look van Lindsay vollédig veranderen. Christoff mocht de metamorfose van zijn zus mee in goede banen leiden.

“Ik wou haar uit haar comfortzone halen. Want ik weet dat Lindsay er altijd voor zorgt dat ze zich honderd procent lekker in haar vel voelt op het podium. Waardoor ze dikwijls naar hetzelfde grijpt. Ze zal niet vlug risico’s nemen wat haar uiterlijk betreft”, zegt Christoff daarover in Dag Allemaal.

“Het was bij haar wat klassiek, romantisch. Prinsessenjurken, met strikjes en zo. En soms is dat ‘too much’. Ik wou er wat pit in krijgen. Je moet jezelf af en toe heruitvinden. Dat hoort bij ons vak. Zonder dat je je aan Lady Gaga moet spiegelen, hé!”

(Bron: Dag Allemaal)

Meer nieuws

Meer nieuws

.